Παρουσίαση βιβλίων "Της Εύας οι δημιουργίες" : γιατί όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία

Την Τετάρτη 25 Μαΐου 2015, είχαμε τη χαρά  και την τιμή να προλογίσουμε τα βιβλία "γλυκιές & αλμυρές λυχουδιές" και "μαγευρευτά φαγητά κατσαρόλας, ταψιού, ορεκτικά & σαλάτες" της σειράς "Της Εύας οι δημιουργίες".   
Η συγγραφέας, η Ευαγγελία,  έχει γράψει το πρώτο βιβλίο (2015) μέσα από τη φυλακή, στην προσπάθειά της να μαγειρέψει κάτι νόστιμο και ξεχωριστό για τα παιδιά της που ήταν μαζί της.  Αποφυλακισμένη πλέον, αναζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία για να συνεχίσει να ελπίζει και να ονειρεύεται για το μέλλον το δικός της και της οικογένειάς της, έγραψε το δεύτερο βιβλίο της (2016).
Την εκδήλωση διοργάνωσε η Μη Κυβερνητική Οργάνωση “Ελλήνιον” που δραστηριοποιείται Εργαστήρι Έκφρασης και Λόγου στις Δικαστικές Φυλακές Διαβατών για τις έγκλειστες γυναίκες.  Σε ένα χώρο ζεστό και φιλικό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παραβρέθηκα λίγοι άνθρωποι, οι οποίοι ξεπερνώντας τις κοινωνικές προκαταλήψεις ήρθαν για να στηρίξουν την προσπάθεια της Ευαγγελίας.
Όποιος θα επιθυμούσε να προμηθευτεί τα βιβλία μπορεί να απευθύνεται στο Βιβλιοπωλείο Ηνίοχος στο Αμύνταιο Φλώρινας, τηλ. 23860 23974, οι οποίοι θα του τα στείλουν ταχυδρομικά.