Συμμετοχή στην 1η Ευρωπαϊκή Γιορτή Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας

Η "Δια Βίου Ανέλιξη" θα συμμετέχει με workshop στην 1η Ευρωπαϊκή Γιορτή Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, στις 28-29-30 Ιουλίου 2017 στις εγκαταστάσεις της Κοιν.Σ.Επ. "Δασικό Χωριό Παγγαίου" στην Ελευθερούπολη Καβάλας.   Την διοργάνωση πραγματοποιούν το Δίκτυο Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Δίκτυο Κοιν.Σ.Επ. ΑΜΘ), σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής.
Το workshop θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29/7 στις 11.00- 13.00 και στοχεύει στη διερεύνηση, με βιωματικό τρόπο, των δυνατοτήτων και των αποθεμάτων του κοινωνικού επιχειρηματία και η υποστήριξή του ώστε να είναι αποτελεσματικός σε όποιο εγχείρημα αναλάβει.   
Απώτερος σκοπός είναι η προώθηση της συνεργασίας μας και της δικτύωσής μας με άλλους φορείς κοινωνικής οικονομίας, αλλά και η συμβολή μας στην ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με την κοινωνική αλληλέγγυα οικονομία και τα οφέλη της.
Η συμμετοχή στο εργαστήριο, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις – συναυλίες και η κατασκήνωση στις εγκαταστάσεις τις Κοιν.Σ.Επ. «Δασικό Χωριό Παγγαίο» είναι ελεύθερη και δωρεάν.
Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα του τριημέρου.