Walking in your shoes.. o ρόλος που περπατιέται...

Βιωματικό σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης με μια πρωτοποριακή ομαδική μέθοδο (5-6 ατόμων) που έχει τις ρίζες της στην αρχαία σοφία και την εξέλιξή της στο θέατρο και την δραματοθεραπεία και βοηθά να συνδεθούμε βαθύτερα με τον εαυτό μας.
Με την επίγνωση ότι όλοι συνδεόμαστε μέσα στο μαγικό ΕΝΑ και στην ολότητα των πάντων, ο συντονιστής κρατάει το «πεδίο» και με τις ερωτήσεις του βοηθάει τον «περιπατητή» να ακούσει τις παρορμήσεις του σώματός του και να μπει στο ρόλο του ατόμου που καταθέτει το αίτημα, ζητώντας κατανόηση, μεταμόρφωση και απελευθέρωση.
Με οδηγό την ενσυναίσθηση και όχι την λογική σκέψη ο «άλλος» περπατά σε βαθύτερα επίπεδα δυναμικής, βιώνει την κατάσταση, το συναίσθημα και το αδιέξοδο του αιτούντος, συλλέγοντας πληροφορίες από το βαθύ επίπεδο του συλλογικού ασυνείδητου.
Μια απελευθερωτική διαύγεια φέρνει στο φως βαθιές επιγνώσεις και ο «περιπατητής’’, με τη βοήθεια του συντονιστή αναφέρει όλες τις σκέψεις, τις παρορμήσεις, τις αισθήσεις και τις διαισθήσεις του, που με τρόπο θεαματικό έχουν ομοιότητες με την πραγματικότητα του αιτούντος.
Οι λύσεις κρυμμένες στο υποσυνείδητο έρχονται στο φως, διαλύοντας παλιές πεποιθήσεις και αγκυλώσεις.
Συντονίστρια την Μαργαρίτα Λαμπρινοπούλου Οικογενειακή Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια – Πιστοποιημένη συντονίστρια του walking in your shoes Greece.

Υλοποίηση σεμιναρίου : Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, 12.00-17.00 
                                         Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, 11.00-16.00
Κόστος Συμμετοχής      : 40 ευρώ
Δηλώσεις συμμετοχής   : μέχρι 18/1/19 στο 6982 198352 ή στο mail diaviouanelixi@gmail.com